De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener

Nieuws

Groenvision software
GROENLICHT 2022 - Plannen zonder medewerker

Als nog niet bekend is welke medewerker(s) naar een project toe gaat(n), maar er wel een planning moet worden gemaakt is het mogelijk om deze zonder medewerker te maken. Het plannen zonder medewerker is in Planvision heel eenvoudig.

Door te kiezen voor nieuwe planning, wel een project te kiezen, maar er geen medewerker of materieel aan te koppelen maak je een planning zonder medewerker. 
Een planning die gemaakt is zonder een medewerker te kiezen is alleen zichtbaar in de weergave Projecten en is herkenbaar aan het feit dat het aantal geplande uren op nul staat.

Om de planningen waar geen medewerkers op zijn in gepland nog wat duidelijker te tonen kan linksboven in het menu de optie “Toon detail planning” worden aangevinkt. Hiermee worden de ingeplande medewerkers en materieel getoond. Dat er niemand staat valt dan duidelijker op.

Zodra bekend is welke medewerker(s) ingepland gaan worden kunnen deze aan de planning worden toegevoegd door de planning aan te klikken. De keuze om medewerker en materieel toe te voegen komt dan in beeld.
Naast dat  planningen zonder medewerker in de tijdlijn zichtbaar zijn, is ook de planningsuitdraai “Dagplanning” aangepast. Op dit overzicht worden planningen zonder onderliggende details nu getoond met op de positie waar normaal gesproken de naam van de medewerker staat de tekst “Geen detail” gevolgd door het plannummer. 
Voor het tonen van de planningen zonder details moet het rapport zijn bijgewerkt naar de laatste versie. Klik hier voor de uitleg.

Stel uw vraag Terug naar nieuwsoverzicht... >

BLIJF GEMAKKELIJK OP DE HOOGTE EN MIS NIETS

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in en blijf gemakkelijk op de hoogte.

KENNISMAKINGSSESSIES

Download het overzicht. Bijeenkomsten door het gehele land.

DIRECT CONTACT

Direct contact