De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener

Nieuws

Groenvision software
GROENLICHT 2022 - Meerdere personen en machines in één keer boeken

Wanneer je met een hele ploeg en/of meerdere machines op een project aan het werk bent is het handig om deze inzet in één handeling te kunnen boeken. In VisionMobile medewerker kun je via de knop Ploeg meerdere personen en machines tegelijk boeken.

De knop Ploeg is te vinden via de ingangen project en medewerker na de keuze voor boeken. De nieuwe optie staat naast boeken arbeid en materieel. Het scherm werkt vergelijkbaar met het scherm om planning te boeken.  

De optie heet Ploeg, maar is niet alleen interessant voor wie met vaste ploegen werkt. Het is ook heel interessant als er niet met vaste, maar wisselende ploegen wordt gewerkt of als er veel machines met verschillende aanbouwwerktuigen worden geboekt. 

Wordt er gebruik gemaakt van ploegen en zijn deze ingesteld bij de project interne medewerkers, dan worden alle leden van de ploeg bij het openen van het scherm klaar gezet. Dit zijn zowel medewerkers als materieel. Met de knoppen Medewerker toevoegen en materieel toevoegen kunnen medewerkers en/of machines worden toegevoegd. Met het rode kruis achter de regel kan een persoon of medewerker worden verwijderd uit de te boeken lijst.

Het aanpassen van de te boeken tijd kan op twee manieren. Voor alle medewerkers/materieel tegelijk of per regel. Voor het aanpassen van de te boeken tijd voor één van de medewerkers of materieel wordt op de betreffende regel van de medewerker of materieel geklikt. Daarmee worden de schuifbalken of tijdvelden geactiveerd. De tijd die dan wordt aangegeven is alleen van toepassing op de geselecteerde regel.

Om de tijd voor alle medewerkers tegelijk aan te passen wordt Wijzig de volledige ploeg aangevinkt.

 

Ook daarmee worden de velden voor de tijdsaanduiding beschikbaar, maar nu krijgen alle te boeken regels dezelfde tijd.

 

Stel uw vraag Terug naar nieuwsoverzicht... >

BLIJF GEMAKKELIJK OP DE HOOGTE EN MIS NIETS

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in en blijf gemakkelijk op de hoogte.

KENNISMAKINGSSESSIES

Download het overzicht. Bijeenkomsten door het gehele land.

DIRECT CONTACT

Direct contact